Zalando-Lounge: Designer Kleding met Hoge Korting

Ik probeer altijd kwaliteit boven kwantiteit te kiezen als het op kleding, schoenen en tassen aankomt. Ik geloof dat, als je investeert in je kledingkast, je er niet alleen langer plezier van hebt, maar je ook nooit meer hoeft af te vragen “wat moet ik nu in hemelsnaam aan vandaag”. Lees hier meer over hoe je een garderobe kunt opbouwen waar je jaren blij mee zult zijn. Het betekent onder andere dat je minder grote hoeveelheden koopt en meer diepte-investeringen doet. Stukken die nooit uit de mode raken, trends overleven, jaren goed blijven en die je goed verzorgt. Maar. Investeren in mooie merken, stoffen en materialen is, ondanks dat je minder vaak koopt, een prijzige bezigheid. Super fijn dus als je die kwaliteit kunt vinden voor een zachter prijsje. Bij Zalando-Lounge bijvoorbeeld.

Zalando Lounge

Een aantal jaar geleden heb ik mij aangemeld bij Zalando-Lounge en zo nu en dan vind ik hier de geweldige designer stukken voor letterlijk een derde van de originele prijs. Pierre Balmain, Rachel Zoe, Jil Sander, Diesel Black Gold (het dure zusje van) en nog zo veel meer merken waar je normaal gesproken voor krom moet liggen, maar door Zalando- Lounge een stuk betaalbaarder worden omdat de korting oploopt tot 70%. Het blijven investeringen natuurlijk, maar je houdt in elk geval niet een stukje maand over aan het einde van je salaris.

Ik zal jullie meenemen in de aankopen die ik de afgelopen vier jaar heb gedaan bij Zalando-Lounge: de kortingen die ik heb gekregen en waarom ik blij ben met de producten. Daarna zal ik uitleggen hoe je je kunt aanmelden voor Zalando-Lounge, zodat je zelf ook met korting kunt shoppen!

Rachel Zoe schoenen

 

[easy-image-collage id=13774]

Rachel Zoe heeft een super relaxte, romantische bohemien stijl. Haar kledingstukken en schoenen hebben prachtige details en zijn over het algemeen super vrouwelijk. Maar er zitten ook hele stoere, tijdloze stukken tussen. Zoals deze boots. Ik kocht ze eerst in het zwart: de perfecte zwarte booties. Ze liepen zo lekker dat ik ook zwichtte voor de beige variant. Vooral vanwege de gouden details! Nieuwprijs: 450 euro per stuk. Wat ik er voor heb betaald op Zalando Lounge: 165 euro. De zwart met gouden sandalen stonden al een hele tijd op mijn verlanglijstje van Zalando, maar ze waren ruim 200 euro. Toen ze op Zalando-Lounge kwamen voor slecht 69 euro heb ik ze gelijk mijn winkelwagentje ingeklikt.

Pierre Balmain broeken

[easy-image-collage id=13773]

Pierre Balmain broeken kosten rond de 500/ 600 euro. Ze zitten fantastisch en zijn van belachelijk goede kwaliteit. En ze zijn ook super mooi: gave ritjes aan de onderkant, mooie knopen en details. Maar 600 euro is wel even slikken. Bij Zalando-Lounge vond ik mijn zwarte en baby pink jeans voor slechts 199 euro. Ik draag ze al twee jaar, zomer en winter, en ze zien er nog steeds uit als nieuw.

Diesel Black Gold tops

[easy-image-collage id=13777]

Diesel Black Gold heeft heel veel klassieke, tijdloze stukken van super goede kwaliteit. Ik vond bij Zalando-Lounge drie tops, van zijde. Nieuwprijs: meer dan 200 euro per stuk. Ik betaalde 59 euro voor de zwarte met leren details bovenaan, 59 euro voor de nudekleurige top en 47 euro voor de zwarte, zijden top hier recht boven. Ze upgraden de meest casual outfits.

Jil Sander zonnebril

[easy-image-collage id=13778]

Jil Sander zonnebrillen kosten tussen de 100 en 300 euro. Deze bril, met lnudekleurig montuur was ruim 200 euro, maar ik kreeg ‘m via Zalando-Lounge voor 85 euro! In de herfst en winter draag ik vooral mijn zwarte Prada bril, maar zodra het echt zonnig wordt, vind ik dit lichte montuur een stuk fijner.

Liebeskind Berlin ballerina’s

[easy-image-collage id=13779]

Liebeskind heeft redelijk betaalbare producten, voor een goede kwaliteit. De leren tassen en toilettassen die ik van dit merk kocht, gebruik ik al jaren en zien er nog altijd uit als nieuw. Zo ook deze ballerina’s! Nieuw zijn de ballerina’s van Liebeskind tussen de 100 en 200 euro. Ik vond deze nudekleurige en zwarte ballerina’s op Zalando-Lounge voor 45 euro.

Aanmelden bij Zalando-Lounge

Wil jij ook shoppen met 70% korting? Meld je dan hier aan bij Zalando-Lounge. Je kunt in een paar stappen gemakkelijk & gratis registreren. Als je al een Zalando account hebt, kun je daarmee aanmelden. Of je meldt je aan met je Facebook account. Als je bent ingelogd zie je welke merken nu te krijgen zijn. Als je naar beneden scrolt zie je welke merken de komende dagen on sale gaan.

Zalando Lounge

Deze post bevat affiliate links. Voel je vrij om gebruik te maken van mijn links, als je je wilt aanmelden bij Zalando-Lounge! Veel shop plezier!

Thank you for reading!

5 thoughts on “Zalando-Lounge: Designer Kleding met Hoge Korting

  1. Ik heb nog nooit via zalando lounge wat gekocht, maar wel lang lid geweest. Uiteindelijk opgezegd omdat ik er nooit bestelde, altijd gewoon bij Zalando zelf. Maar nu ik je blog lees ga ik misschien toch weer inschrijven ?

    1. Ik vind het een goede aanvulling op Zalando! Zalando heeft natuurlijk ook epic sales. Maar soms vind ik op Zalando-Lounge zulke goede deals! En ook leuk dat er soms spullen voor je huis tussen zitten. Hoop dat je wat moois vindt <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.